box_top
menu_top
empty
  Despre noi  
 
  Viziune  
 
  Misiune  
 
  Valori  
 
  Ţinte strategice  
empty
menu_bottom
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots

Asociatia Copil Dorit

prezentarePDF
box_bottom

Redirecţionează 2% către Asociaţia Copil Dorit

  
  Asociaţia Copil Dorit este o asociaţie non profit, în alcătuirea căreia se află o mână de părinţi care se străduiesc, să creeze pentru copiii lor şi ai tuturor familiilor cu mai mulţi copii, un mediu sigur şi posibilităţi de studiu cu cheltuieli decente, prin întrajutorare.

  Sunt părinţi care mai cred cu tărie ca împărţirea efortului de a contribui la educaţia copiilor lor este soluţia.

  Dacă consideraţi că ne puteţi acorda nouă acest procent din impozitul pe veniturile dumneavoastră, ne-ar fi de mare ajutor pentru a susţine Şcoala Copil Dorit să-şi dezvolte activitatea.

Descărcaţi aici Declaraţia 200 completată cu datele Asociaţiei Copil Dorit

Descărcaţi aici Declaraţia 230 completată cu datele Asociaţiei Copil Dorit. Descărcaţi aici şi instructiunile de completare a Declaraţiei 230

După ce le veţi completa, vă rugăm să le trimiteţi la sediul Şcolii din Şos. Viilor nr.33, Bucureşti, la Secretariat - doamna Irina Ursu. Dacă nu vă puteţi deplasa până la sediul nostru sau nu le puteţi trimite prin poştă, vă rugăm să ne semnalaţi telefonic sau prin e-mail intenţia dvs. de a ne ajuta. Vom încerca să găsim o cale pentru a ridica de la Dvs. declaraţiile semnate.

  Dacă aveţi prieteni sau cunoscuţi despre care credeţi că ne-ar putea ajuta prin redirecţionarea celor 2%, vă rugăm să nu ezitaţi să le trimiteţi şi lor declaraţiile ataşate sau legătura la pagina de web a Şcolii Copil Dorit.

  Vă mulţumim!

box_bottom


Cauta doar in CopilDorit.ro
Copilul - floare
copilul-floare
box_bottom


Viziunea Şcolii Copil Dorit

• "O înaltă calitate şi eficienţă a educaţiei oferite într-un mediu şcolar sănătos şi moral, sigur şi echilibrat."
Şcoala Copil Dorit

arrow află mai multe
box_bottom

2_lasuta apel_donatori
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2011 Asociaţia Copil Dorit - Şcoala Copil Dorit cu nivel primar şi preşcolar